Nieuwe campagne - Grolsch Veelzeggend

Nieuwe campagne - Grolsch Veelzeggend

Grolsch start met een nieuwe campagne! Hierin staat een bijzonder moment met mensen die voor elkaar iets betekenen centraal, zonder daar veel woorden voor te gebruiken. Een biertje drinken met mensen die je mag, die je begrijpen en accepteren zoals je bent. Dat is waar Grolsch voor wil staan. Oprecht, stoer en nuchter.

Onze collega Olav van Dam, Marketing Manager Grolsch,: 'Het is een mentaliteit die een brede en ook jongere doelgroep aanspreekt. Die kiezen steeds meer voor authenticiteit en echtheid. Dat past bij Grolsch en bij Grolschliefhebbers. En is nu misschien wel actueler dan ooit.'

 

Bijzonder moment met elkaar

In de nieuwe campagne delen mensen die iets voor elkaar betekenen een bijzonder moment onder het genot van een Grolsch biertje. Zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Een droge opmerking, snelle blik, grijns of gebaar zegt genoeg. Het afsluitende campagnethema bestaat dan ook slechts uit één woord: Veelzeggend. Veelzeggend is onze handtekening. De uiting moet ook op zichzelf betekenisvol zijn.​

 

Veelzeggend

We verwachten dat de pay-off Veelzeggend lang relevant blijft, omdat het onder verschillende campagnethema’s kan worden gebruikt. De diepere lagen en de veelzijdige betekenis zorgen ervoor dat mensen steeds weer nieuwe aspecten kunnen ontdekken.

 

In geluid versterkt door het iconische plopgeluid van een geopende beugelfles.

Zo zien we een jonge carrièremaker uit de grote stad het halve land doorkruisen om een vriend een hart onder de riem de steken.

 

Nu te zien

De eerste uitingen worden uitgerold in online video, social posts, de bioscoop en print. De huisstijl van Grolsch is aangepast in lijn met in de merkstrategie. Bekijk hieronder de nieuwe campagne uiting(en)!

Hulp is onderweg!

Spoeddienst Biertechniek 053 - 48 33 486
Spoeddienst Evenementen 053 - 48 33 135
Toned (bij Calamiteiten) 088 - 00 11 200
Weekenddienst
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Ben jij 18 jaar of ouder?

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website.