HORECASLUITING ALS GEVOLG VAN COVID-19 MAATREGELEN
HORECASLUITING ALS GEVOLG VAN COVID-19 MAATREGELEN
Bericht voor horecaondernemersDe impact van het COVID-19 virus voor de horeca, met name als gevolg van de recent genomen maatregel tot sluiting van de horeca tot in ieder geval 6 april 2020, is enorm. Alle Koninklijke Grolsch-klanten hebben te maken met deze gevolgen, vandaar dat Koninklijke Grolsch maatregelen heeft genomen welke zijn gecommuniceerd met onze klanten in horeca. Deze maatregelen concentreren zich omtrent liquiditeit en de kwaliteit van bier: verruiming van betaaltermijnen alsmede ook retourregelingen voor fusten die ten tijde van de horecasluiting tot en met 6 april over de houdbaarheidsdatum gaan. Met deze maatregelen hopen we horeca-ondernemers ruimte te geven om hun eigen maatregelen te overzien en te beslissen welke passen bij hun bedrijf in deze moeilijke tijden.
Mocht u als verkoper in horeca van onze producten vragen hebben over uw specifieke situatie of mocht onze communicatie u onverhoopt niet hebben bereikt, dan zijn onze accountmanagers te allen tijde telefonisch bereikbaar voor overleg. Of u kunt bellen met de Grolsche Bierbrouwerij op nummer 053-4833 333.
Jacco Potkamp
Sales Director
Mike Stoffers
Head of Horeca